Penapis Udara Coway Storm ada model penapis udara terbaru dari Coway. Penapis udara Storm adalah penapis udara terunggul yang direka khas untuk menyediakan peredaran udara yang optimum dan memastikan anda bernafas udara yang bersih.

Rekaan bergaya penapis udara coway Storm ini menerima pengiktirafan seperti International Forum Design, International Design Excellence Awards dan GoodDesign yang menjanjikan design yang bergaya dan menarik.

5 Ciri Utama Penapis Udara Coway Storm

Penunjuk Kualiti Udara

Penapis Udara Coway Storm mempunyai penunjuk kualiti udara yang sangat cantik.

Warna penunjuk LED pada penapis udara coway memberikan pemberitahuan serta-merta tahap pencemaran udara tertutup semasa dalam rumah anda

Aliran Udara Pelbagai Arah

Antara keunikan penapis udara storm adalah penapis udara ini datang dengan pengaliran udara pelbagai arah. Iaitu arah atas seperti kebanyakan penapis udara dan arah depan yang mampu mengeluarkan udara sejauh 6 meter.

Pada penapis udara ini juga terdapat pengawal aliran udara supaya anda dapat memilih aliran udara seperti yang anda inginkan.

Aliran garis-lurus - Debu rumah & pencemaran dari luar

Aliran garis lurus dan menegak ke atas - Untuk memperbaiki kualiti udara dalam rumah secara keseluruhan

Menegak ke atas - Debu yang sangat halus, bau-bauan dan sebagainya

Pembersih Udara yang Sangat Berkuasa

Memperluaskan aliran udara sehingga 6 meter yang berkesan meningkatkan peredaran udara dalaman

Mod Jerebu

Mod Jerebu adalah ditujukan khas untuk rakyat Malaysia dimana penapis udara coway storm ini sangat efektif dalam menapis udara yang berjerebu. Coway membawa masuk model ini ke pasaran Malaysia berikutan masalah jerebu yang sering melanda negara kita.

HEPA™ Filter

HEPA™ Filter Coway diformulakan dengan ginkgyo dan sumac jepun. Filter ini memusnahkan protin pada permukaannya lantas menyahaktifkan virus influenza

Rebut peluang untuk menikmati diskaun RM200 yuran pendaftaran coway khas untuk model penapis udara Coway Storm. Promosi terhad untuk 4000 unit sahaja. 

>>CALL/WHATSAPP/SMS<<<

Coway Sabah Sekarang!!!

019-5909413

019-5909413

019-5909413

sipitang, beufort, kuala penyu, papar, putatan, penampang, kota kinabalu, telipok, tuaran, tamparuli, ranau, telupid, sandakan, kota marudu, pitas, kota belud, lahad datu, tawau, tenom. kami cover semua!

COWAY SABAH RECOMMENDED FOR YOU

More ingenious products.

Bamboo
Lombok2
Water Softener
Prism
Manual Bidet

Pertanyaan

Sila ajukan sebarang soalan kepada kami

Hubungi Kami

Talian Hangat 24 Jam 019-590 9413

Jumpa Kami

Set temujanji di lokasi berdekatan atau kami datang terus ke rumah anda

Subscribe

Dapatkan info promosi terkini terus ke whatsapp anda